Bruiloft Erwin & Rebecca | Zoetermeer

“They can laugh, they can cry. The future looks so beautiful and bright. They can dance under the moonlight”

Een dag vol liefde en geluk! Een lach en af en toe tranen van geluk, en ja ook ik pinkte stiekem een traantje weg op deze mooie dag. Ik begon de dag bij de ouders van Erwin, waar Rebecca zich ging omkleden. Tussendoor rende ik even naar het appartement van Erwin en Rebecca waar Erwin zich aan het omkleden was. Voor de fotoshoot reden we naar het Westerpark in Zoetermeer, onderweg maakte we nog even een stop bij het kinderdagverblijf waar Rebecca werkt. Daar werd het bruidspaar verrast met een warm welkom van alle leidsters, ouders en kinderen! De rest van de dag vierden we verder op een prachtige locatie namelijk Hofstede Zoetermeer, hier was alles tot in de puntjes verzorgd!

Wat ben ik blij dat ik hier bij mocht zijn!

 

Copyright © 2023 Jessica Jongman

Privacyverklaring | Algemene voorwaarden