Bruiloft Frank & Anouk in Amsterdam

 


Een bruiloft vol liefde en gezelligheid in Amsterdam

9 juni fotografeerde ik de bruiloft van Anouk en Frank. Naar deze bruiloft keek ik ontzettend uit! Vooraf had ik al super leuk contact gehad met het bruidspaar en vertelde ze me alles over hun mooie dag. Ze hadden super veel tijd en moeite gestopt in persoonlijke details wat ik altijd heel erg leuk vind. De bruiloft vond plaats in een dorpje in Amsterdam. Toen ik daar binnen reed had ik niet eens door dat ik in Amsterdam was, want het enige wat ik zag waren lieve huisjes en heel veel weiland!

‘S ochtends maakte Anouk zich klaar bij B&B ’t Hooi. Nadat haar moeder en zus haar hadden geholpen met het aandoen van de jurk zag de vader van Anouk haar voor het eerst in haar trouwjurk. Dit blijft altijd zo’n bijzonder en mooi moment! Direct daarna was de first look van het bruidspaar en ook dat was een super mooi en emotioneel moment. Wat houd ik hiervan!

De rest van de locatie vond plaats bij Boergondineren, alle styling was verzorgt door Via Ponte. Tijdens de ceremonie zong zangeres Delise een lied dat ze speciaal voor Frank en Anouk had geschreven, echt een aanrader voor elk bruidspaar. Ook de ceremonie was heel persoonlijk en werd gedaan door Ria van Ja ik wil Ria! Het was een heerlijke relaxte dag, er werd volop genoten en gelachen!

Na een super spontane openingsdans brak het feest aan. ‘S avonds was Singer in Suit aanwezig en ik moet zeggen dat dit echt een aanrader is, want wat was dit leuk! Singer in Suit is een DJ en tevens zanger die tussen alle gasten liedjes op request zingt. Omdat het zo’n prachtige dag was gingen we tijdens zonsondergang nog even naar buiten om foto’s te maken. Als er een zonsondergang is sneak ik altijd nog even 10 minuutjes met het bruidspaar naar buiten! Dit is een moment met heel mooi licht maar ook kan het bruidspaar dan heel even samen genieten van hun dag voor het feest echt begint!

Geniet mee van deze prachtige dag!
Videografie | Younique Film
Styling | Via Ponte
Locatie fotoshoot klaarmaken & fotoshoot | B&B ’t Hooi
Locatie bruiloft (ceremonie, diner, feest)| Boergondineren
Zangeres ceremonie | Delise
BABS | Ja ik wil Ria
Bruidsjurk | Esthers bruidsshop
Schoenen bruid | Kiomi
Haar en make-up | Bruid & Beauty Nederland
Pak | Rietbergh
Schoenen bruidegom | Magnanni
Bloemen | Arjan Bloemen Amsterdam
Ringen | Nanini
Handlettering | Daniëlle Lettering
Uitnodigingen | Ik blijf je trouw
DJ | Singer in Suit
Photobooth | Taped

Copyright © 2023 Jessica Jongman

Privacyverklaring | Algemene voorwaarden