Bruiloft Martijn en Celine


Een liefdevolle bruiloft vol mooie details in Zuid-Holland

Om eerlijk te zijn weet ik dit seizoen niet zo goed waar ik moet beginnen met bloggen! Elke week fotografeer ik wel een of twee bruiloften en ze zijn stuk voor stuk prachtig, maar ik kan ze niet allemaal tegelijkertijd online zetten! Er komen dus nog veel mooie blogs aan met geweldige bruidsparen die ik heb gefotografeerd!

Vandaag de blog van Martijn en Celine. Hun bruiloft mocht ik afgelopen vrijdag fotograferen en wat heb ik genoten. De hele week was het spannend of het mooi weer werd of dat het ging regenen. Tot op de dag zelf was het onvoorspelbaar, maar met heel veel geluk begon het pas ’s avonds te regenen. Ondanks of het zou gaan regenen of niet, beloofde het een hele mooie dag te worden en dat was het ook zeker!

‘S ochtends fotografeerde ik het klaarmaken en alle mooie details bij Celine. Daarna reden we naar Villa Augustus voor de fotoshoot van dit prachtige stel. Het was de tweede keer dat ik bij Villa Augustus een bruidspaar mocht fotograferen deze maand en dat is nooit verkeerd! De rest van de dag verliep super relaxed en was heel erg gezellig. Ik heb onwijs genoten van deze bruiloft!

Geniet mee met een aantal van mijn favorieten van deze prachtige bruiloft!!


Locatie fotoshoot | Villa Augustus
Ceremonie locatie | Het oude Koetshuys
Bloemen | Escada Bloem en Sfeer
Bruidsjurk | Honeymoon Shop
Haar & Make up | Team LOOKS
Taart | Banketbakkerij van der Wegen
Pak | Speksnijder
Uitnodigingen | Stijlvolle trouwkaarten

Copyright © 2023 Jessica Jongman

Privacyverklaring | Algemene voorwaarden