Bruiloft Matthijs en Mirjam bij Domaine D’heerstaayen


Romantische bruiloft bij Domaine D’heerstaayen

Als ik terug denk aan de bruiloft van Mirjam en Matthijs dan zou ik hem nog wel 100 keer willen fotograferen. Een bruiloft van twee hele leuke en lieve mensen op een oh zo prachtige locatie. Toen Mirjam mij vertelde over de plannen van hun bruiloft over de sfeer en vooral de trouwlocatie raakt ik ontzettend enthousiast. De bruiloft was tot in de puntjes verzorgt en alles zag er zo prachtig uit!

‘S ochtends begon mijn dag in bij Matthijs thuis waar ik hem fotografeerde in zijn ouderlijke huis. Daarna reed ik door naar Rotterdam waar ik de ochtend van Mirjam fotografeerde en natuurlijk alle mooie details. De ceremonie zou plaatsvinden bij Domaine D’heerstaayen in Strijbeek. Het was een klein stukje rijden, maar het was het zo waard. Ik vertrok al ’s ochtends met het bruidspaar naar Domaine D’heerstaayen om de fotoshoot te doen.

Het weer was super onvoorspelbaar en net nadat ik de laatste foto’s had gemaakt begon het keihard te regenen. Gelukkig begon daarna de ceremonie en deze was in een prachtige kas. En de regen tijdens de ceremonie maakte het ook wel heel erg knus en romantisch. Na de ceremonie ging de zon schijnen en is die niet meer weggegaan. Na de ceremonie was er even tijd om te relaxen, kletsen en lekker te eten. Tegen het einde van de dag reden we naar Familierestaurant Bergsche Hoek en hier werd de taart aangesneden, het diner klaargemaakt en ’s avonds was hier het feest.

Ik zou zeggen geniet mee met deze prachtige dag!

Locatie fotoshoot & ceremonie | Domaine D’heerstaayen
Avond locatie | Familierestaurant Bergsche Plas
Bruidsjurk | Taft & Tule
Schoenen bruid | Speksnijder
Haar en make-up | Team Looks
Pak | Speksnijder
Taart | Taarthome
Bloemen | Bloemen met liefde
Ringen | Goudsmit Nico Breure
Uitnodigingen | Cotton Bird 

Copyright © 2023 Jessica Jongman

Privacyverklaring | Algemene voorwaarden