Bruiloft Naarden | Sem & Susanne

Sem en Susanne zijn high school sweethearts. Susanne had al een oogje op hem sinds de eerste klas van de middelbare school! Sem had dit eerst niet door, hij was immers populair bij de meisjes.. Maar toen hij Susanne eenmaal in de gaten had hebben ze elkaar nooit meer losgelaten! Als dat geen echte liefde is!

Ik ontmoette dit stel begin van het jaar en een paar maanden terug, voordat ze gingen trouwen, hebben we nog een verlovingsshoot gedaan. Het was toen al zo’n fijn stel om te mogen fotograferen. Stellen als Sem en Susanne maken mijn baan gewoon super makkelijk! 😉

De dag begon in het ouderlijke huis van Susanne in Huizen, waar ze prachtig werd opgemaakt en het haar super mooi werd gedaan. En toen de jurk aanging.. wauw.. wat was ze een mooie bruid! Sem kwam haar ophalen en ook hij wist niet wat die zag toen ze elkaar voor het eerst zagen. Na hun eerste ontmoeting gingen we naar Naarden Vesting om foto’s te maken.

Het was een mooie dag vol met liefde en veel emoties, ik geloof dat niemand het droog heeft kunnen houden tijdens de ceremonie. Sem en Susanne lazen beiden hun prachtige gelofte aan elkaar voor, en de moeder van Sem speelde nog een prachtig stuk op de piano! Jup, ook ik pinkte regelmatig wat traantjes weg (ik ben ook maar een mens hihi).

Geniet van deze fijne bruiloft!

 

 

Copyright © 2023 Jessica Jongman

Privacyverklaring | Algemene voorwaarden