Bruiloft Remco & Margo | Wereldmuseum Rotterdam

Deze maand is het een groot feest, want ik heb zulke mooie bruiloften mogen fotograferen! Vorige week fotografeerde ik twee geweldige bruiloften, die ik ook binnenkort met jullie zal delen, en afgelopen zaterdag was de bruiloft van Remco en Margo. Een bruiloft waar ik heel erg naar uit keek. Ik mocht hun bruiloft namelijk fotograferen in het prachtige Wereldmuseum in Rotterdam.

Het Wereldmuseum in Rotterdam is zo’n mooie trouwlocatie. Afgelopen januari fotografeerde ik hier al een hele mooie styled shoot en ik kon niet wachten om hier weer te fotograferen!

Voor deze bruiloft reed ik eerst naar het ouderlijke huis van Margo, waar zij zich klaar maakt met haar moeder en zusje. Natuurlijk fotografeerde ik hier weer alle fijne details en het aankleed moment van de bruid. Vervolgens reed ik naar het Wereldmuseum waar de rest van de dag plaats vond. Eerst fotografeerde ik hier het aankleed moment van de bruidegom.

Daarna was het moment van de first look, maakten we foto’s met de familie en deed ik een shoot met het bruidspaar! Na de fotoshoot was het tijd voor de ceremonie in het Wereldmuseum. Nadat het diner had plaatsgevonden was het tijd voor een heel mooi feest! Het bruidspaar opende het feest met een geweldige openingsdans en daarna volgde er nog een vader – dochterdans!

Het was een prachtige dag en ik deel heel graag alle mooie beelden van deze dag!

Bruiloft Wereldmuseum - Jessica Jongman Bruidsfotograaf

 

Copyright © 2023 Jessica Jongman

Privacyverklaring | Algemene voorwaarden