Engagement shoot Ian & Suki | Kennemerduinen


Een liefdevolle engagement shoot in Kennemerduinen

Toen Suki mij een tijdje terug een berichtje stuurde of ik haar bruiloft wilde fotograferen moest ik helaas nee zeggen, omdat ik niet kon. Ik vind het zo ontzettend jammer als ik dat moet doen, maar helaas gebeurd dat ook! Ik kon hun bruiloft dus niet fotograferen, maar Suki vroeg me of ik dan wel hun engagement shoot wilde doen. Natuurlijk wilde ik dat, want dat kan altijd! Ik ben zo blij dat ik deze shoot voor hun heb mogen fotograferen. Het was zo leuk en gezellig tijdens de shoot dat ik er nog wel even van baalde dat ik niet ook hun bruiloft kon vastleggen, maar ik was al heel blij dat ze hiervoor naar mij waren gekomen!

Suki komt uit Hongkong en voor een aantal jaar lang hadden ze een lange afstandsrelatie. Ian in Nederland en Suki in Hongkong. Uiteindelijk heeft Suki besloten om naar Nederland te verhuizen en woont hier nu alweer even. In augustus gaat dit lieve koppel trouwen!

Voor de fotoshoot gingen we naar Kennemerduinen in Haarlem. Deze locatie stond al even op mijn lijstje en ik ben heel blij dat ik op deze prachtige locatie heb mogen fotograferen. Tijdens de shoot genoten we van een heerlijk avondzonnetje die zorgde voor een hele fijne sfeer in de foto’s!

Lieve Suki en Ian, ik wens jullie een prachtige bruiloft toe en heel veel geluk samen!


Copyright © 2023 Jessica Jongman

Privacyverklaring | Algemene voorwaarden