Fotografie tips op mijn blog

Welkom lieve fotografen!

Ik blog altijd vol enthousiasme mijn bruiloften en shoots, en vooral nu in deze periode heb ik zoveel te bloggen! Ik heb ook nog lang niet alle bruiloften geblogd (maar een paar bewaren voor de winter is natuurlijk ook leuk!). Ik vind het ontzettend leuk om bruiloften te delen vooral voor (toekomstige) bruidjes, maar  daarnaast ik wil ook heel graag meer delen met (beginnende) fotografen.

Ik geef al een tijdje cursussen en 1 op 1 mentor sessies. Ik word ontzettend blij van andere fotografen helpen en ik vind het zo leuk om de groei te zien! Daarom wil ik meer gaan delen op mijn blog. Ik wil regelmatig tips delen zodat jullie geïnspireerd blijven en kunnen blijven groeien!

Vorige week zijn mijn online cursussen weer beschikbaar geworden en ook staan er andere hele toffe dingen online! Ik heb al zoveel enthousiaste en leuke berichtje gehad van fotografen wat me natuurlijk heel erg goed doet! Ik vind het zo leuk om op deze manier mijn kennis over te kunnen brengen. 

Het kan een tikkeltje verwarrend zijn omdat mijn cursussen eerst op Creative Course stonden, maar tegenwoordig staan ze op Mintcourse. Dit betekend dus dat je mijn cursussen op dit platform kunt kijken en ook kan je via dit platform alles downloaden! Alle huidige cursisten die nog op Creative Course staan die worden binnenkort langzaam overgezet, maar alles is voor hun nog beschikbaar op Creative Course.

Ik blijf mijn cursussen ontwikkelen en ook zijn er nieuwe cursussen in de maak (yay!), maar komende tijd kan je dus ook regelmatig een nieuwe blog van mij verwachten! Wil je iets weten over een bepaald onderwerp of heb je een idee voor een leuke blog, stuur me dan een mailtje naar education@jessicajongman.com.

Wist je nog niks af van mijn cursussen of ben je hier nieuw, neem dan gauw een kijkje op www.jessicajongman.com/jj-education en bekijk al het aanbod!

Keep you posted!

Bij vragen over cursussen of iets anders kun je me natuurlijk altijd even een mailtje sturen! education@jessicajongman.com

Liefs, Jessica

 

BEWAAR ARTIKEL OP PINTEREST

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

My latest work

Copyright © 2018 Jessica Jongman

Privacyverklaring | Algemene voorwaarden