Huwelijksaanzoek | Corne & Lysanne

Ik kreeg een mailtje van Corne dat hij zijn vriendin wilde verrassen met een fotoshoot. Ik vond het toen al ontzettend leuk dat de man hiermee kwam, want eerlijk is eerlijk, vaak zijn het toch de vrouwen die meer van shoots houden dan mannen. Na wat mailcontact vertelde Corne mij ineens dat hij zijn vriendin, Lysanne, ten huwelijk wilde gaan vragen tijdens de shoot. Mijn hart maakte een sprongetje want het was altijd al een droom om zo’n moment vast te mogen leggen! Corne vertelde over zijn plan en een paar weken later was het zover.

Ik ontmoette Corne en Lysanne bij het Goudse Hout. Daar gingen we de fotoshoot doen. Het was een heerlijk koppel om te mogen fotograferen, maar toen de shoot bijna afgelopen was had Corne Lysanne nog steeds niet ten huwelijk gevraagd.. We liepen al richting de auto toen Corne ineens zei: “Jullie moeten hier wachten want ik moet iets pakken!” Toen wist ik wat hij van plan was maar ik kon natuurlijk niks zeggen, want Lysanne had geen idee! Dus maakte ik nog wat foto’s van Lysanne en het duurde even, maar na een tijdje kwam Corne weer terug in een compleet andere outfit. En voor Lysanne het door had ging Corne op zijn knieën en vroeg hij haar ten huwelijk! Lysanne zei natuurlijk volmondig ja!

Lieve Corne en Lysanne, ik wens jullie ontzettend veel geluk samen en veel succes met alle voorbereidingen!

 

 

Copyright © 2023 Jessica Jongman

Privacyverklaring | Algemene voorwaarden