Investering fotoshoot

Naast bruiloften fotografeer ik ook met liefde loveshoots, portretten, newborns en kleine gezinnetjes. Ik wil jou / jullie vastleggen zoals als jullie zijn. Een heerlijke ontspannen shoot op een prachtige locatie, zodat ik jullie een herinnering mee kan geven voor later.

Fotoshoots vinden altijd plaats op een mooie locatie die jullie zelf of samen met mij uitkiezen. Op locatie zijn jullie en ik veel vrijer waardoor ik mooi de spontane momenten kan vastleggen. Alleen een newborn lifestyleshoot vindt plaats bij jullie thuis.

Ik maak ook foto’s voor kleine bedrijven of andere ondernemers. Dus heb jij een leuk bedrijf waar je graag foto’s voor wilt laten maken? En past mijn stijl bij jou? Stuur me dan zeker een berichtje, ik maak graag een offerte op maat.

Nu nieuw, Girlboss Business Shoot!
Ben jij een ondernemer en wil je graag professionele foto’s van jezelf laten maken voor je bedrijf? Mooie afbeeldingen om te delen op social media en op je website? Dan is deze business shoot precies wat je zoekt! Tijdens deze fotoshoot maak ik zowel ‘werkende’ foto’s als mooie portretten van jou. Helemaal zoals jij bent en in de stijl van jouw bedrijf. Samen maken we een moodboard dat helemaal aansluit bij jouw brand! De fotoshoot kan plaatsvinden bij jou thuis, op kantoor of op een mooie locatie. We kijken samen welke locatie het meest geschikt is om mijn frisse, lichte foto’s te realiseren! Werken jullie met zijn tweeën of meer dan zijn de kosten €95,- per extra persoon. Dit is inclusief 50 minuten langer fotografie en 25 extra foto’s. (Tot 4 personen, voor grote teams maak ik een offerte op maat).Collection I
€195,-

1 – 1,5 uur
30 high res. foto’s
1-2 personen
Eigen online gallery
Inclusief outfit wissel

Geschikt voor: portretten, koppels


Collection II
€245,-

1,5 – 2 uur
60 high res. foto’s
1-5 personen
Eigen online gallery
Inclusief outfit wissel

Geschikt voor: koppels, newborn lifestyle, gezinnetjes


Collection III
€300,-

1,5 – 2 uur
60 high res. foto’s
1-5 personen
Eigen online gallery
Fine art linnen album 15×15 incl. 20p

Geschikt voor: portretten, koppels, newborn lifestyle, gezinnetjes


NEW! Girlboss Business Shoot
€225,-

1,5 – 2 uur
40 high res. foto’s
1 persoon
Eigen online gallery
2 outfit wissels
Inclusief werk & portret foto’s

Geschikt voor: girlbosses


Foto’s worden binnen twee weken geleverd in een persoonlijke online gallery. Prijzen zijn inclusief 21% btw, alle foto’s op hoge resolutie en zonder logo. Exclusief reiskosten: €0,25 per km vanaf Gouda.

Wil je met meer dan 5 personen op de foto? De kosten hiervan zijn €15,- per extra persoon.

Copyright © 2019 Jessica Jongman

Privacyverklaring | Algemene voorwaarden