JJ Education


Cursussen, ebooks, gidsen & challenges

 


ONLINE CURSUSSEN

 

Bruiloft Wereldmuseum - Jessica Jongman Bruidsfotograaf

CURSUS
BRUIDSFOTOGRAFIE

Dé cursus waarin jij alles leert over het fotograferen van bruiloften, de workflow, apparatuur, marketing en het bepalen van prijzen.
Én daarnaast kijk je LIVE mee tijdens 2 ECHTE bruiloften! Wil jij alles leren? This is for you!CURSUS
BASISFOTOGRAFIE

Na het volgen van deze cursus kan jij je camera helemaal zelf instellen en fotografeer je nooit meer op de automatische stand. Deze cursus leert jou de foto’s maken die je altijd al wilde maken!CURSUS
FOTO’S BEWERKEN IN LIGHTROOM

In een van mijn meest populaire cursussen, leer ik jou foto’s bewerken in Lightroom. Van begin tot eind leer jij Lightroom kennen. Daarnaast kan je ook meekijken in mijn eigen fotobewerking.NEW!
 DE COMPLETE SHOOT & EDIT CURSUS

Maak mooie foto’s in elke lichtsituatie, leer alles over de aanpak van een fotoshoot, bewerk je foto’s sneller en beter dan ooit én zet jouw fotografie bedrijf succesvol op de kaart!

 


GROW YOUR PHOTO BIZZ!!

 

Instagram marketing voor fotografen

NEW!
CURSUS INSTAGRAM MARKETING VOOR FOTOGRAFEN

Instagram is het nr. 1 platform waar ik mijn klanten uit haal. En in deze cursus wil ik jou hier alles over leren, zodat jij Instagram ook kunt inzetten als fotograaf om klanten uit te halen!

Aanmeldingen gesloten-BESTSELLER! LIGHT & AIRY PRESET COLLECTIE

Mijn eigen samengestelde Lightroom preset collectie. Presets voor fotografen die houden van lichte, zachte en romantische foto’s! Ook jij kan nu in een handomdraai light & airy foto’s creëeren.POPULAIR! 
DE ULTIEME POSING GIDS VOOR KOPPELS

Ga vol zelfvertrouwen je volgende shoot in met deze gids. Leer hoe je je koppels kunt poseren en op hun gemak kunt stellen. Je hoeft nooit meer bang te zijn voor een black out tijdens je shoots!BEST BUY!
 KICKSTART VOOR FOTOGRAFEN

In mijn nieuwe ebook leer jij hoe je in een korte tijd een succesvol fotografie bedrijf kunt starten. Ga aan de slag met mijn tips en opdrachten om van jouw bedrijf een succes te maken!

 


MINI CURSUSSEN

 MINI CURSUS
WORKFLOW IN LIGHTROOM


Leer hoe je op een goede manier je foto’s kunt importeren, leer super snel een selectie maken en ontwikkel en snelle workflow.  Door deze cursus krijg je weer een goed overzicht in Lightroom.MINI CURSUS
 WERKEN MET PRESETS


Wil je leren hoe je kunt werken met presets? Dit kan zijn met presets die je zelf hebt aangeschaft of mijn Light & Airy preset collectie! Ga gratis aan de slag met deze mini cursus. Ook geschikt als je benieuwd ben naar mijn presets.

Gratis

 


GRATIS EBOOK

gratis camera gids

NEW! GRATIS
 CAMERA GIDS

In deze ultieme gids geef ik jou tips en tricks voor het kopen van een nieuwe camera. Heb je geen idee waar je op moet letten, deze gids is voor jou!

Gratis


VEEL GESTELDE VRAGEN

Copyright © 2022 Jessica Jongman

Privacyverklaring | Algemene voorwaarden