JJ Education

Cursussen, ebooks, gidsen & challenges
ONLINE CURSUSSEN

 

Cursus bruidsfotografie voor bruidsfotografen

CURSUS
BRUIDSFOTOGRAFIE

Dé cursus waarin jij alles leert over het fotograferen van bruiloften, de workflow, apparatuur, marketing en het bepalen van prijzen.
Én daarnaast kijk je LIVE mee tijdens een ECHTE bruiloft! Wil jij alles leren? This is for you!

Jammer, je hebt het gemist!

AANMELDINGEN GESLOTENCURSUS
BASISFOTOGRAFIE

Na het volgen van deze cursus kan jij je camera helemaal zelf instellen en fotografeer je nooit meer op de automatische stand. Deze cursus leert jou de foto’s maken die je altijd al wilde maken!

Nu voor €189,-CURSUS
FOTO’S BEWERKEN IN LIGHTROOM

In een van mijn meest populaire cursussen, leer ik jou foto’s bewerken in Lightroom. Van begin tot eind leer jij Lightroom kennen. Daarnaast kan je ook meekijken in mijn eigen fotobewerking.

Nu voor €169,-CURSUS
 FOTOSHOOT FULL EXPERIENCE

Deze cursus dekt echt de hele ervaring van een fotoshoot. Van de aanvraag, de voorbereiding tot de shoot zelf, het afleveren en ga maar door. Ook ga ik in op social media, je website en nog veel meer !

Nu voor €149,-

 


GROW YOUR PHOTO BIZZ!!

 


MINI CURSUSSEN

 MINI CURSUS
WORKFLOW IN LIGHTROOM


Leer hoe je op een goede manier je foto’s kunt importeren, leer super snel een selectie maken en ontwikkel en snelle workflow.  Door deze cursus krijg je weer een goed overzicht in Lightroom.

Nu voor €25,-MINI CURSUS
 WERKEN MET PRESETS


Wil je leren hoe je kunt werken met presets? Dit kan zijn met presets die je zelf hebt aangeschaft of mijn Light & Airy preset collectie! Ga gratis aan de slag met deze mini cursus. Ook geschikt als je benieuwd ben naar mijn presets.

Gratis

 


GRATIS EBOOKS

 


VEEL GESTELDE VRAGEN

Copyright © 2019 Jessica Jongman

Privacyverklaring | Algemene voorwaarden