Lifestyle business shoot met Monica Stout

Laatst was ik bij Monica Stout om zakelijke foto’s te maken in een relaxte lifestyle setting! Bij een business shoot vind ik het belangrijk om ondernemers vast te leggen zoals ze zijn, zodat ze deze foto’s goed kunnen inzetten voor hun bedrijf.

Bij een business shoot zorg ik voor veel gevarieerde beelden. Van mooie headshots, foto’s dat je bezig bent tot aan detail foto’s, je ontvangt het allemaal. Daarnaast wisselen we meerdere keren van outfit en setting tijdens de fotoshoot. Zo heb jij aan het einde van de fotoshoot een hele berg met foto’s die je kunt inzetten voor social media, je website, campagnes etc.

Kijk in deze blog mee naar de personal branding foto’s die ik maakte van Monica. Monica is ook fotograaf, en juist als fotograaf is het heel belangrijk om jezelf te laten zien aan je (potentiële) klanten. Wanneer mensen op jouw Instagram of website komen en ze hebben geen idee wie jij bent, hoe je eruit ziet dan zullen ze je waarschijnlijk minder snel boeken.

Mensen vinden het namelijk fijn als ze vooraf al een idee hebben van hoe jij bent. Ze voelen dan meer een connectie met je en zullen eerder geneigd zijn om voor jou te kiezen! Kijk gezellig mee met deze leuke shoot.

P.s. Zou je het leuk vinden om te zien hoe het er behind the scenes aan toeging tijdens deze shoot? Dat kan! Tijdens deze shoot ben ik achter de schermen gefilmd zodat je precies ziet wat ik doe. Klik hier voor alle informatie over de BHTS Serie.

 

  • Klik hier voor de volledige behind the scenes beelden van deze fotoshoot. Inclusief heel veel tips & tricks over het fotograferen van business shoots.
  • Of zou je heel graag zelf een business shoot willen boeken? Klik hier voor alle informatie en mogelijkheden.

Copyright © 2023 Jessica Jongman

Privacyverklaring | Algemene voorwaarden