Mentorsessie voor fotografen

 

Kies je Pakket

 

 

*Alle mentorsessies vinden plaats bij mij op kantoor in Drunen, Noord-Brabant. Prijzen zijn exclusief btw.

 

REACTIES VAN EERDERE STUDENTEN

“Ik vond het super leuk om een mentorsessie te volgen, ik heb weer veel geleerd en ben weer zekerder geworden als fotograaf zijnde, dankjewel!”

MARISKA STAAL FOTOGRAFIE

“Ik vond het ontzettend leuk, heb nu alleen maar meer zin om foto’s te maken! Je stelt iemand op zijn gemak en verteld veel over je eigen ervaringen, hierdoor kom je ook met hele fijne voorbeelden waardoor het nog duidelijker wordt allemaal. Het is heel erg fijn dat je tussendoor vragen kan stellen en je hiervoor de tijd neemt. Ik vond het een gezellige en leerzame middag.”

NICOLE

“Ik heb vandaag een hele leuke maar vooral leerzame mentor sessie gehad! Jessica is iemand met passie voor het vak en weet dat heel goed over te brengen op anderen. Ik werd er meteen heel enthousiast van. Je kan echt merken dat ze het leuk vindt om anderen verder te helpen in de fotografie. Ze deelt echt alles van begin tot het eind over haar werkwijze en dat heb ik als zeer prettig ervaren. Jessica, je bent een vakvrouw maar bovenal een heel leuk, lief persoon en ik ga met alle info vol vertrouwen aan de slag! Dank je wel!”

MAAIKE MULDER FOTOGRAFIE

“Nogmaals ontzettend bedankt voor alles! Ik leer zoveel van jou en je inspireert me enorm.”

MASCHA BOOT FOTOGRAFIE

Liever in een groepje aan de slag? Klik hier voor de groepsworkshops!

Copyright © 2023 Jessica Jongman

Privacyverklaring | Algemene voorwaarden