Over mij

 

Hey! Ik ben Jessica

Ik ben mijn bedrijf nooit begonnen met de droom dat het zou worden wat het nu is. Ik volgde gewoon mijn passie voor fotograferen en het helpen van andere mensen.

Mijn reis als ondernemer begon toen ik mijn fotografie hobby verder ging ontwikkelen. Ik leerde mijn camera kennen en begon met het aanbieden van fotoshoots. In die periode studeerde ik logopedie aan de Hogeschool Utrecht en in elk vrije uurtje dat ik over had ontwikkelde ik mijzelf. Eerst fotografeerde ik alleen familie, vrienden en mensen uit de buurt, maar langzaam kreeg ik via via steeds meer aanvragen.

Vervolgens begon ik met het fotograferen van bruiloften en dit liep zo hard dat het niet meer te combineren was met mijn studie. Ik zou eigenlijk het laatste jaar in gaan toen ik de spannendste beslissing ooit maakte. Ik stopte met mijn studie (tegen elk advies in) om mijn droom achterna te gaan.

 

 

“Ik ging in 2 jaar van student naar 6-figure ondernemer.”

Aan alles voelde ik dat ik deze stap moest zetten om het leven te creëren dat bij mij paste. Ik ontwikkelde mezelf in de jaren daarna heel snel en in 2 jaar tijd ging ik van student die de huur net aan kon betalen, naar het runnen van een 6 figure business.

Maar mijn ondernemersreis was absoluut niet makkelijk. Ik moest alles zelf uitzoeken en heb veel tegenslagen gehad. Hierdoor weet ik hoe fijn het is als je iemand hebt de je meeneemt in het proces. Je hoeft het wiel namelijk niet opnieuw uit te vinden. Mijn passie voor educatie is de afgelopen jaren ontzettend gegroeid.

 

Ik heb al 10.000+ studenten mogen helpen bij hun groei d.m.v. online cursussen, offline workshops, fotoshoot meeloop avonden en meer! Klik hier om alles te bekijken.

Daarnaast fotografeer ik ook heel graag mooie momenten van mensen, maar ook vrouwelijke ondernemers wil ik laten stralen op mijn foto’s. Doordat mijn bedrijf de afgelopen jaren ontzettend is gegroeid neem ik wel maar een beperkt aantal shoots aan en doe ik nog maar een aantal (kleine) bruiloften per jaar. Klik hier voor alle mogelijkheden.

Naast het feit dat ik heel erg van mijn werk hou en vaak te vinden ben op mijn kantoor, ben ik ook dol op lekker uiteten gaan, geniet ik van pizza movie nights en kant je me wakker maken voor m&m’s! 😉

Bedankt voor het lezen van mijn verhaal & wie weet tot snel!

 

Jessica was onze fotograaf en heeft alles weten vast te leggen. Het was erg fijn om Jessica om ons heen te hebben, er werd gelachen en soms een traan gelaten. Bij het terug kijken van de foto’s dromen we weer helemaal terug naar al die fijne momenten die dag. Jessica heeft echt passie en liefde voor haar vak en dat zie & voel je terug in de foto’s.

BRUIDSPAAR ・ ERWIN & REBECCA

Ik heb net de shoot & edit cursus afgerond en WAUW wat heb ik veel bijgeleerd! Jessica neemt je mee tijdens een volledige fotoshoot waarin je letterlijk over haar schouder kan meekijken. Ze legt alles op een rustige en duidelijke manier uit. Ze geeft tips waaraan je in eerste instantie zelf niet zou aan denken. Kortom een heel fijne en leerzame cursus. Ik sta te popelen om, vol zelfvertrouwen, alles in de praktijk uit te proberen!

CURSIST ・ DELPHINE PROVOOST

Copyright © 2023 Jessica Jongman

Privacyverklaring | Algemene voorwaarden