Portretshoot Ilse | Theehuis Noordwijk

Een tijdje terug kreeg ik een berichtje van Ilse of ik mooie portretfoto’s van haar wilde maken. Ilse is zelf ook fotograaf en ja wij fotografen hebben soms ook zelf foto’s nodig! Voor de shoot had Ilse een hele gave locatie in gedachten, namelijk een theehuis in Noordwijk. De locatie bestond uit verschillende kassen waar we foto’s in konden maken. Het theehuis was net gesloten waardoor we alle ruimte hadden om te fotograferen. Een ideale locatie voor de herfst / winter als je niet verzekerd bent van droog weer tijdens je fotoshoot. En naast de kassen is er ook een prachtige tuin waar je foto’s kan maken dus dat is helemaal een win-win! 🙂

Ik ben zelf dol op het fotograferen in kassen. Het licht valt daar zo mooi en zacht naar binnen! Happy me! Ik ga zeker van het voorjaar nog een keer terug!

Voor jullie een kleine selectie van deze leuke portretshoot!

Copyright © 2023 Jessica Jongman

Privacyverklaring | Algemene voorwaarden