Waar ben ik mee bezig geweest?

De afgelopen maanden ben ik ontzettend druk geweest en in deze blog wil ik jullie hier iets meer over vertellen!

Begin dit jaar lanceerde ik YouPhoto Workshops. Dit was een uitbreiding van mijn fotografie bedrijf en op YouPhoto Workshops gaf ik online workshops. YPW begon ik vorig jaar met mijn vriend en samen werkten we aan een te gek platform. En hoe meer we ermee bezig waren hoe groter de plannen en ideeën werden. Toen de lancering er eenmaal in januari was, waren we er ook al vrij snel over uit dat we meer wilden. Het platform zou geavanceerder worden en het zou ons bedrijf worden dat niet meer gerelateerd was aan mijn fotografie bedrijf. Ook veranderde ik begin dit jaar mijn bedrijfsnaam van YouPhoto naar Jessica Jongman Photography.

Zo ontstond Creative Course een online leerplatform voor “creatives”! Een aantal maanden werkten we keihard aan Creative Course, want het liefst wilden we dit begin dit jaar nog lanceren. Het was letterlijk bloed, zweet en tranen, 7 dagen per week en soms letterlijk 24 uur non stop! Maar dat was het waard, want op 3 april was de dag daar, en lanceerden we Creative Course.

Benieuwd? www.creative-course.com

We hebben ontzettend veel toffe plannen voor CC! Dit is echt nog maar het begin en ik ben heel blij dat ik dit samen met mijn partner in crime mag doen!

Heb je vragen over Creative Course, stuur me dan gerust een berichtje!

P.s. Morgen sluiten we de deuren van onze eerste cursussen. Dat betekent dat je t/m 17 april €25,- korting krijgt op een fotografie cursus naar keuze!

Deze heerlijke en prachtige taart is gemaakt door Sugarlips Cakes!

Copyright © 2023 Jessica Jongman

Privacyverklaring | Algemene voorwaarden